Om MarineShaft

MarineShaft omfatter selskaberne MarineShaft A/S og MarineShaft International A/S. Tilsammen beskæftiger de to virksomheder godt 80 medarbejdere og råder over mere end 9000 m2. værksted/kontor.

Med location på kajen i Hirtshals, Jens Munksvej samt Silvervej betjener MarineShaft  kunder fra hele verden. Selskaberne har samme administration og en organisation med kort beslutningsproces, hvilket gør os i stand til at træffe hurtige beslutninger og servicere vore kunder bedst og hurtigst muligt. Vi har egen lastbil og assisterer også vores kunder med logistikdelen.

Opretning med certifikat

Vi er specialiseret i  klassegodkendt koldretning af propelleraksler og rorstammer. Teknikken er godkendt af alle ledende klasseselskaber og vores unikke teknik er godkendt som en permanent reparation uden anmærkning.  Vi har et stort lager af klasset stål, og tilbyder nyfremstillinger med kort leveringstid.

Vi råder over en veluddannet stab af skibsmontører, maskinarbejdere, propellerspecialister, offshore certificerede og certifikatsvejsere, som står klar til at løse opgaverne hurtigt og professionelt world wide og udfører bl.a.: Udboring af stævnrør, hæk- og hællejer, rorhorn mv., maskinering af konusser i rorblade, konusser på aksler mv., laser opretningsudstyr samt trækning af aksler. Vi beskriver vores medarbejdere som vores ”most valued tools”. Deres ekspertise og villighed til at træde til med kort varsel, døgnet rundt, er uvurderlig i en virksomhed som vores. 

Vi udfører reparation, service samt nyfremstilling i rustfri stål til industrien, maritimt og offshore. Vi servicerer slagterier, mejerier og fiskefabrikker, sidstnævnte såvel på land som på fabriksskibe.Vi tilbyder levering, montering og service af: RSW anlæg, vakuumanlæg, køle/fryseanlæg, ismaskiner samt Daikin varmepumper.

Vi er specialiseret i udsyring af vakuum toiletsystemer, ferskvandsrør, centralvarmesystemer, varmevekslere samt køleanlæg på dieselmotorer. I vores ventilationsafdeling løser vi alle opgaver indenfor ventilation. Vi tilbyder projektering, service og montering af: Komfortventilation, lav- og højtryksanlæg, ventilationsrens, køkken/kabys emfang, service/servicekontrakter.