Koldretning af propelleraksler og rorstammer

Vi er specialiseret i klassegodkendt koldretning af propelleraksler og rorstammer. Med vores specialbyggede udstyr, som kan presse med op til 6.000 tons, og vores mange års erfaring, er vi i stand til at oprette aksler i alle størrelser - fra 20 mm til mere end 1.500 mm i diameter.

Klassegodkendt reparation med klassecertifikat

Vi er en moderne virksomhed baseret på klassiske håndværkstraditioner. Vi reparerer, renoverer, bearbejder og fremstiller propellerudstyr og rorarrangementer og er specialiserede i klassegodkendt koldretning af propelleraksler og rorstammer. Siden 1972 har vi fået godkendelse fra alle de ledende klasseselskaber til at udføre koldretning af propelleraksler og rorstammer. Koldretning er fuldt godkendt, og klasseselskaberne betragter reparationen som en permanent reparation uden pålæg.

Opretning af aksler på 24-48 timer

Spar tid - Opretning af aksler er meget hurtigere end fremstilling af nye aksler. Mange opgaver kan løses inden for 24-48 timer fra ankomst til vores værksted. Når det er nødvendigt, arbejder vi i døgndrift for at sikre vores kunder den bedste leveringstid. Vi har altid kapacitet til hasteopgaver, og vi har erfaringen til at tage de rigtige beslutninger hurtigt. En af vores styrker er vores korte beslutningsveje, som gør os i stand til at handle omgående.

Spar penge - Opretning af aksler er en mere økonomisk løsning end fremstilling af nye aksler.
VI opretter propelleraksler og rorstammer fra hele verden. Uanset hvor i verden propeller-/rorhavariet indtræffer, er en opretning hos os ofte en rentabel løsning.